post

Ik zat afgelopen zomer bij een privé bijeenkomst gezellig te babbelen met een leuke dame. Het klikte, we hadden veel overeenkomsten en hetzelfde gevoel voor humor. Over werk hadden we het helemaal niet. Plots vroeg ze wat ik eigenlijk voor werk deed. Dat vertelde ik haar. Ze zei dat ze met haar huidige tijdelijke communicatieadviseur niet tevreden was. Wie weet belde ze mij nog wel, zei ze. Ze was voorzitter van de NVvPO, de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners.

PROFESSIONALISERING   En het telefoontje kwam. Twee weken later vroeg ze me aan de telefoon of ik wat dingen op wilde pakken. Het jaarverslag moest dringend af. Ze waren begonnen met een traject voor een nieuwe website. Het contract met hun communicatieadviseur was niet verlengd. En dus ben ik voor ze aan de slag gegaan. Een leuke, kleine club die volop met een professionaliseringsslag bezig is. Dat vind ik heerlijk. Je kunt dan van ‘nul’ af aan de dingen goed neerzetten. Vandaag is de nieuwe site live gegaan. Trots ben ik. Het is een mooie site geworden. En nu aan de slag met het communicatieplan en nog veel meer….