Wilgen met ochtendmist header

 

 

 

 

U wilt een boodschap kwijt aan een bepaalde doelgroep. Misschien wel een pijnlijke. Of een prettige. Wat u ook wilt zeggen, de lezer moet de boodschap begrijpen. En dus moet de tekst helder, begrijpelijk en doelgroepgericht zijn. Ik kan voor u teksten schrijven voor onder meer folders, brochures, jaarverslagen, corporate stories, speeches, websites en persberichten.

REDACTIE   Misschien hebt u al teksten klaarliggen, maar bent u daarmee niet tevreden. Ik kan deze redigeren of zo nodig herschrijven. Van korte brieven tot beleidsplannen en uitgebreide handboeken.

PRODUCTIEBEGELEIDING   Naast een begrijpelijke tekst moet de boodschap ook prettig verpakt zijn. Een aantrekkelijke, overzichtelijke vormgeving nodigt uit tot lezen. Soms met glamour, soms ook bewust niet. Ik kan voor u de productiebegeleiding verzorgen. Dat betekent: het zoeken naar de juiste vormgever en/of drukker, het aanvragen van offertes, het controleren van proeven, het onderhouden van contacten met vormgever en drukker, het regelen van beeldmateriaal. Geen geld voor een vormgever? Dan kan ik een eenvoudige opmaak voor u verzorgen.

Bouwgrond voor de Volkshuisvesting website klein Corporate story Nibud brochure WSWNibud-jaarverslag2011 Kjenwijzer 2013.pdfTitel