cropped-Gorssel-header.jpg

 

 

 

 

 

Ik ben Inge van der Brug, zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver, en afgestudeerd in de Nederlandse taal- en letterkunde (richting communicatiekunde) in Utrecht. Ik woon in een klein dorpje in de prachtige Achterhoek, samen met mijn man. In 2010 heb ik de overstap naar het oosten gemaakt na jarenlang in Hilversum te hebben gewoond. Hier inspireert de natuur mij en geeft mij de rust om ontspannen aan het werk te zijn met communicatie en teksten. Dat doe ik met erg veel plezier. Mijn vrije tijd vul ik met wandelen, fotograferen, lezen, doe-het-zelven, museum-, film- en schouwburgbezoek, goede series kijken en websites bouwen (zoals deze dus).

Inge van der Brug

MIJN ERVARING ALS ZELFSTANDIGE   Al meer dan twintig jaar werk ik als communicatieadviseur. Voor ik in 2004 met Van der Brug Communicatie begon, werkte ik onder meer bij Aedes en rechtsvoorganger NWR. Als zelfstandig ondernemer heb ik de volgende werkzaamheden verricht:

=  redactie en productiebegeleiding van jaarverslagen, beleidsplannen, folders en (prijswinnende) boeken
=  adviseren bij in- en externe communicatie
=  schrijven van (wervende) teksten voor folders, websites, advertenties, persberichten, columns en brieven
=  begeleiden van ontwikkelen van websites: opzetten concept, begeleiden bouw/vormgeving en teksten schrijven
=  managen van (complexe) communicatietrajecten, zoals huisstijl- en belangenbehartigingstrajecten
=  schrijven van speeches en inhoudelijk meedenken daarbij
=  schrijven van jaarverslagen en corporate stories
=  organiseren van evenementen.

OPDRACHTGEVERS   Ik werk(te) onder meer voor Aedes vereniging van woningcorporaties, Essenties, Europaïscher Tisch, Federatie Opvang, Finance Ideas Academy, FLOW, Forum voor Inspiratie en Zingeving, Glazen Huis, Itris, Kenniscentrum Wonen-Zorg, Kjenning, MKW, MLO, Muzehof Centrum voor de Kunsten, Muziekschool Amsterdam, Nibud, NTMO, Patrimonium Barendrecht, Vastgoedbelang, VitaalWonen, Viveste, Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW), Woningbouwvereniging Oudewater, Woonpalet, Ymere.