Roodborstje header

 

 

 

 

Gaat uw communicatieadviseur met zwangerschapsverlof? Is er plotseling een (langdurig) zieke op de communicatieafdeling? Of hebben de medewerkers het even té druk om alles goed te kunnen doen? Dan kunt u mij inschakelen.

INTERIM   Ik kan uw communicatieadviseur voor korte of langere periode vervangen. Voor een of meerdere dagen per week. Bij u op kantoor of op afstand, wat u het beste uitkomt. Bij voorkeur in het midden of oosten van Nederland, maar ook andere gebieden zijn bespreekbaar.

PROJECTMANAGEMENT   U krijgt binnen uw organisatie met een (communicatie)project te maken. Bijvoorbeeld een nieuwe website. Een andere huisstijl. Of een groot evenement, zoals een congres. En u hebt er op dat moment niet de menskracht voor. Dat zijn vaak complexe trajecten: er komt veel bij kijken, er zijn veel afdelingen bij betrokken, de tijd is vaak krap en het kost veel geld. Zo’n project moet worden ‘getrokken’ door een projectmanager met verstand van zaken. Verstand van communicatie, maar ook verstand van projecten. Dat kan ik voor u zijn. Ik zorg dat de basisvoorwaarden om het project te laten slagen in orde zijn: kennis van communicatie, goede kwaliteit, beheersing van kosten en realiseren wat haalbaar is binnen de gestelde tijd. Zo heb ik bijvoorbeeld de coördinatie van het  Jubileumcongres van het Nibud verzorgd, het huisstijltraject van het WSW ‘getrokken’, de website van de NVvPO van begin tot eind begeleid en ben ik interim communicatieadviseur geweest bij Patrimonium Barendrecht.

WSW huisstijlNibud-LogoWebsite Patrimonium kleinHuurdersfeest Patrimonium